Betrouwbaarheid en respect voor deadlines

95% van uw leveringen worden uitgevoerd binnen 24/48 uur. De grootste troef van de berichtendienst van Heppner HaCas berust op haar vermogen om eender waar in Frankrijk een levering aan te bieden met hetzelfde niveau van service en kwaliteit. U profiteert van ons netwerk van 70 vestigingen in Frankrijk, onze perfecte kennis van distributiekanalen, vooral op het gebied van supermarkten, en bieden u op maat gemaakte aanbiedingen.

Transparante informatie

Uw pakketten worden gerouteerd in een volledig geïntegreerd netwerk en worden van begin tot eind opgevolgd, zonder opnieuw te labelen en zonder enig verlies van informatie. Dit geldt eveneens voor charterverkeer, omdat onze partners ook over een compleet pakket hulpmiddelen beschikken om de feedback van informatie in realtime te vergemakkelijken.

Toegang tot uw POD (Proofs Of Delivery)

Follow-up en nabijheid

Onze plaatselijke, meertalige klantenservice staat in rechtstreeks contact met de Heppner-teams in Frankrijk. Hierdoor kunnen ze u proactief inlichten, u aangepaste oplossingen aanbieden en u van een doorlopende follow-up van al uw activiteiten voorzien.

Logistiek en opslag

Met een opslagruimte van 8.500 m2 bieden wij u de mogelijkheid om uw goederen op te slaan in onze beveiligde magazijnen. Wij begeleiden uw bestellingen vanaf het lossen van de containers tot aan de voorbereiding van bestellingen voor verzending in heel Europa.