Heppner benoemt Ghislain Fernandez als Internationaal Algemeen Directeur

Heppner, de toonaangevende internationale onafhankelijke Frankrijk specialist, heeft Ghislain Fernandez aangesteld als Internationaal Algemeen Directeur.

 

Ghislain Fernandez, afgestudeerd aan de universiteit van Sorbonne met een Master in Internationaal Transport en Logistiek, begon zijn carrière in de logistieke sector meer dan twintig jaar geleden. In 1999 trad hij toe tot de Franse tak van het familiebedrijf Willi Betz, waar hij verschillende functies bekleedde voordat hij adjunct-directeur werd voor Portugal, vervolgens voor Roemenië en uiteindelijk voor Frankrijk. In 2012 trad hij toe tot de Geodis groep als Adjunct Directeur, verantwoordelijk voor het wegtransport en de expeditie activiteiten, waarna hij werd benoemd tot Algemeeen Directeur voor Centraal- en Oost-Europa.

 

Ghislain Fernandez, met inmiddels twintig jaar ervaring binnen de logistiek, treedt nu toe tot de Heppner Groep. Als Internationaal Algemeen Directeur zal hij, gebruik makend van de lokale expertise,  verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling van de internationale dochterondernemingen van de groep, welke gevestigd zijn in Duitsland, Spanje en Nederland

 

“Een van  mijn belangrijkste taken is het optimaliseren van de samenwerking tussen onze internationale vestigingen, met hun specifieke kennis van de lokale markt, ten behoeve van onze klanten. Dit is in lijn met de strategie van Heppner om de aanwezigheid op internationale markten te versterken”, aldus Ghislain Fernandez, International Managing Director.