Ons netwerk

Met eigen vestigingen in Nederland, Frankrijk, Duitsland en Spanje, heeft Heppner een unieke organisatie die kan concurreren met de allergrootsten.

Heppner HaCas

Gesteund door de Heppner Group, verbindt Heppner HaCas u met het grootste onafhankelijke netwerk in heel Europa. Met dagelijkse ritten zorgen onze teams van specialisten voor een perfecte controle van uw import- en exportverkeer.

Een dicht netwerk in Frankrijk brengt u dichter bij uw klanten

Het Heppner-netwerk bestaat uit 70 vestigingen in Frankrijk die verspreid zijn over heel het land. Deze nationale aanwezigheid garandeert een dichte nabijheid van uw leveranciers en afnemers waardoor we een betrouwbaar en veilig transport van alle goederen kunnen garanderen en de beste oplossing, aangepast aan uw behoeften, kunnen voorstellen.

 

Een rechtstreekse aanwezigheid in Duitsland en Spanje

Via een historische vestiging in Duitsland en de overname van een specialist in verkeer van en naar Frankrijk heeft Heppner de dekking van haar eigen netwerk uitgebreid. Met Heppner Eurobeta in Spanje en de 8 Heppner-vestigingen in Duitsland staat Heppner dichter bij haar klanten en helpt u bij de ontwikkeling van uw Europese toeleveringsketen.

Met System Alliance Europe geniet u van het beste dat elk land te bieden heeft

Dit exclusieve en onafhankelijke netwerk bestaat uit echte experts in hun markt. In totaal werken meer dan 50 partners verdeeld over 32 Europese landen samen met geharmoniseerde processen en gemeenschappelijke middelen. Dit betekent eveneens ongeveer 1.800 vaste verbindingen die een snel vervoer van uw producten verzekeren in heel Europa.