Het accent op kwaliteit (Franse vereniging kwaliteitsgarantie)

Met het oog op uitmuntende kwaliteit heeft Heppner een managementsysteem opgezet dat heel veeleisend is qua resultaten en een onberispelijke service garandeert voor alle activiteiten. Daarom is onze inzet voor kwaliteitsverbetering het resultaat van een onafgebroken strategie die door internationale referenties erkend is, met name door de ISO-9001 certificering, versie 2008 die we in 2012 behaalden.

Voldoen aan de eisen van de farmaceutische sector (Certipharm)

Omdat het transport van gezondheidsproducten speciale aandacht vereist, doet Heppner er alles aan om de beste praktijken toe te passen op de distributie in de hele logistieke keten. Met de Certipharm-certificering in 2012 garandeert Heppner een hoog niveau van kwaliteit en veiligheid voor uw farmaceutische producten.

Garanderen van veiligheid/beveiliging (AEO)

Voor de garantie van een betrouwbaar transport, kreeg Heppner in 2009 de status van Authorised Economic Operator (Geautoriseerde marktdeelnemer) in de meest volledige vorm (vereenvoudigde douaneprocedures en veiligheid/beveiliging). Deze certificering erkent officieel de betrouwbaarheid en de deskundigheid van Heppner om op te treden als vrachtmakelaar en douane-expediteur. Het getuigt van een hoog niveau van de beveiliging van onze logistieke keten, onze activiteiten, onze infrastructuur en ons personeel.