Een meervoudig specialist in de toeleveringsketen

Heppner beheerst alle toepassingen in de toeleveringsketen en reikt oplossingen op maat aan. Wij stellen een combinatie van knowhow voor afgestemd op de behoefte van onze klanten, berichtendienst en goederentransport in Frankrijk en Europa, lucht- en zeetransport over de hele wereld, douaneformaliteiten en logistieke diensten.

Een familiebedrijf gericht op de toekomst

Het feit dat het een onafhankelijk familiaal bedrijf is, draagt ongetwijfeld bij aan de identiteit van Heppner. Dit is de belangrijkste reden voor het succes van dit bedrijf dat al sedert 1925 aan zijn onafhankelijkheid bouwt. In een op krediet gebaseerde wereld, heeft een onafhankelijk bedrijf de vrijheid om een visie op lange termijn te kunnen ontwikkelen en te kiezen voor een stabiele en duurzame strategie. In de loop der jaren hebben opeenvolgende managers een solide en gezond bedrijf opgebouwd dat zijn plaats op de markt helemaal gevonden heeft.

Een sterk verankerde internationale cultuur en leiderschap

De internationale cultuur maakt sterk deel uit van het DNA van Heppner. Al vanaf het begin claimen wij onze plaats in de handel tussen Frankrijk en Duitsland. Naast de 8 agentschappen die Heppner in Duitsland in handen heeft, volgen wij een unieke strategie op basis van partnerschap om onze internationale ontwikkeling te verzekeren. Vanaf de jaren zestig bundelde het bedrijf zijn krachten met andere onafhankelijke transportbedrijven en leiders in hun geografische markten. In de loop der jaren leidden deze sterke en stabiele partnerschappen tot de oprichting van System Alliance Europe en Hellman Worldwide Logistics, twee netwerken die Heppner vandaag de dag in staat stellen om te concurreren met grote internationale groepen. Het bedrijf versterkte in 2017 zijn internationale positie door aandeelhouder te worden van de Spaanse transportfirma Eurobeta Internacional en zich op de Nederlandse markt te vestigen door zijn overname van het bedrijf HaCas Transport.